Vídeo: Ple extraordinari 13-10 (Embargament d’Hisenda)

Aclaridor vídeo del nostre canal de YouTube on podeu informar-vos sobre el ple extraordinari del passat 13 d’octubre.
L’esmentat ple es va convocar amb caràcter d’urgència per a l’aprovació d’un crèdit també extraordinari finançat amb baixes d’altres despeses corrents i destinat a fer front al deute de més de 89.516,51 EUR, dels quals 50.562,81 estan reclamats per l’Agència Tributària en tràmit d’executiva i amb amenaça d’embargament, generats entre l’any 2007 i l’any 2013.
Estes quantitats són les corresponents al cànon a la “Comunitat d’Usuaris d’Abocaments de la Conca del Carraixet”, que des d’aleshores l’Ajuntament governat pel PP no ha pagat (legislatures 2007-11 i 11-15)

A més a més, la certificació d’estar al corrent amb l’Agència Tributària és imprescindible per tal de SOL·LICITAR LA SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ PER A 2016 i per això, ens veiem en l’obligació de pagar el deute encara que siga a costa de reduir els pressupostos d’altres necessitats que te el poble de Foios.

Gràcies pel vostre Compromís!! 😉

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *