TRANSPARÈNCIA

Les darreres legislatures ens hem acostumat a que els governants no donen comptes a la ciutadania de la gestió econòmica de les institucions públiques i menys encara de les despeses dels partits polítics que representen. Malauradament ha estat la justícia qui -a requeriment dels grups parlamentaris responsables i compromesos amb la transparència com COMPROMÍS- ens ha mostrat com el Partit Popular ha estat finançant-se il·legalment a través de trames curruptes que li feien donacions i pagaven els seus actes electorals en contraprestació d’adjudicacions també il·legals i gens transparents.
La ciutadania s’ha fartat d’aquestos governants indignes i, en les votades del passat 24 de maig, ha demanat un canvi cap a unes polítiques honestes i més properes.

A COMPROMÍS duem molts anys apostant per la TRANSPARÈNCIA i la INFORMACIÓ: Els components del grup parlamentari de Compromís a Les Corts, fa anys que publiquen a la web els seus sous i el cost de les iniciatives que posem en marxa:
http://compromis.net/info/transparencia/sous-publics/

Nosaltres, a Foios, hem presentat a la ciutadania 12 butlletins d’informació municipal durant la legislatura 2007 a 2011, i 14 edicions durant la 2011-2015, front a l’opacitat del govern municipal del Partit Popular. A més a més, vam presentar al ple municipal de Foios una proposta de gravació de les sessions plenàries que fou aprovada per tots els grups municipals però que el PP no ha volgut desenvolupar…

Per tot açò, som diferents als partits tradicionals i hem apostat pel canvi de polítiques més properes a les persones, més honestes i més transparents. A diferència del PP i el PSOE, COMPROMÍS PER FOIOS ha tirat d’imaginació i d’esforç i il·lusió de les seues militants i simpatitzants, per fer una bona campanya electoral.
Els 3.068,88 euros que hem gastat, han eixit de les quotes que paguem de la nostra butxaca els membres de la candidatura, de la venda de loteries durant estos 4 anys i de les aportacions que hem rebut dels simpatitzants. Amb estos diners s’ha pagat, per exemple el lloguer d’una furgoneta, la festa dels xiquets, el butlletí , els cartells, les banderoles, les pancartes, els globus, els bolígrafs, els sobres i paperetes electorals i tot allò que hem necessitat durant la campanya.

Moltes gràcies pel vostre suport!!
Hem tingut i tindrem sempre un Compromís per Foios!! 🙂

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *