ELECCIONS MUNICIPALS 2015 A FOIOS

Ahir va estar un dia històric per al País Valencià, en gran mesura gràcies als votants de Compromís. Contra tot pronòstic, malgrat el que deien algunes enquestes i del que afirmaven els mitjans de comunicació centrats en una realitat allunyada dels interessos dels valencians i valencianes, les eleccions locals i autonòmiques han convertit Compromís en la força revelació i el veritable motor del canvi a la Generalitat, a la ciutat de València i a centenars de pobles, entre ells el de Foios.
A més a més, també comptarem amb una diputada a les Corts Valencianes que viu al nostre poble, Graciela Ferrer.

Estem profundament agraïts als 1083 veïns i veïnes que ens han donat suport municipal, i a les 1166 paperetes autonòmiques que situen Compromís com a primera força política a Foios i en l’eix del pròxim govern municipal, que haurà de portar endavant les polítiques de canvi que el poble necessita.

Gràcies sinceres.
Sergi Ruiz, candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de Foios

Municipals Foios

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *