PROGRAMA DE GOVERN 2015-2019

El proper dijous dia 21 de Maig vos convidem al miting central de campanya on, el nostre candidat Sergi Ruiz, vos explicarà de forma aclaridora les línies bàsiques de la nostra proposta de govern per a la propera legislatura (2015-2019) a l’Ajuntament de Foios.
No obstant, ací us deixem les nostres PROPOSTES GOVERN 2015-2019 complet perquè pugueu consultar-lo.

Perquè FOIOS necessita un govern municipal obert a la participació dels veïns, compromés amb les persones, amb la transparència, amb la promoció econòmica de les seues empreses i treballadors, amb els serveis socials, amb l’educació pública, amb la sanitat, amb el futur dels joves, amb la nostra cultura, amb la igualtat entre dones i homes, amb l’esport, amb unes festes responsables, amb un urbanisme que ordene el nostre poble, amb l’agricultura ecològica, amb el valencià…

VOTA COMPROMÍS PER FOIOS, VOTA SERGI RUIZ

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *