VÍDEO ÍNTEGRE DE LA PRESENTACIÓ DE CANDIDATURA

El passat 9 de Maig va ser un gran dia per al nostre col·lectiu: Vam presentar per primera vegada, en un format ampli, acurat i amb una posada en escena que no estem acostumats, la nostra entenem que bona candidatura per a convéncer els foiers i les foieres que som l’alternativa real per a governar el poble de Foios els propers quatre anys.

Com que estem molt satisfets amb com es va desenvolupar l’acte i de la seua repercusió, volem conpartir-lo íntegrament amb vosaltres! Ací us deixem el vídeo enregistrat en directe durant l’acte i editat pels companys i membres del col·lectiu, Joan i Anna LLop. Heus ací el nostre més sincer agraïment i l’enhorabona pel gran treball!!

Esperem que us agrade!
Gràcies pel vostre Compromís!! 😉

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *