Seguint amb el cicle que encetarem l’any passat, programem per al proper DIVENDRES 13 DE MARÇ una nova edició de les Jornades Municipals obertes a la ciutadania de Foios.

Aquesta vegada, tindrem l’ocasió de conèixer un model d’ajuntament que ha aconseguit fer partíceps els ciutadans de les decisions que afecten al municipi. Ens ho explicarà Alfred Remolar, l’alcalde al front de la corporació municipal de Compromís a Betxí, a la comarca de la Plana Baixa.

Fa molts anys que el Bloc/Compromís hi aposta per la participació ciutadana -com ara la plataforma web “Volem Saber” que ha estat una ferramenta útil per fer arribar els nostres diputats a Les Corts les consultes i requeriments dels ciutadans- perquè pensem que és la millor manera de garantir que les decisions polítiques s’adapten a la realitat dels veïns i veïnes als qui representen.

Ara que s’ha demostrat que més que mai es fa necessària aquesta participació ciutadana, vos encoratgem a fer-ho i ens agradaria comptar amb la vostra participació en la jornada.
Gràcies pel vostre Compromís!!