Com cada darrer diumenge d’octubre, el nacionalisme valencià s’aplegarà al Puig per commemorar l’entrada de Jaume I a València. Enguany s’hi respiraran aires de canvi, amb un context propici i amb la maquinària activa per a mirar de desbancar el PP de les institucions.
Cada any ix una marxa des de les Torres de Serrans i culminarà al Puig. La nostra marxa va des del darrer diumenge d’octubre fins a les eleccions del darrer diumenge de maig, perquè volem que hi haja un canvi en les institucions valencianes!!

LA MARXA A PEU AL PUIG EIXIRÀ A LES 9h DE LA PLAÇA DELS FURS (TORRES DE SERRANS) DE VALÈNCIA I CONTINUARÀ PER LA CTA. BARCELONA.
DES DE FOIOS ENS INCORPORAREM A LA MARXA I, PER AIXÒ QUEDEM A LES 10h A LA CTA. BARCELONA-AVDA. HUGO BACHARACH.

ANIMA’T, CAMINEM UNA ESTONA I FEM PAÍS!!!!

Tot seguit, vos informem de l’organització de l’acte al Puig:

Començarà a les 11h amb la inauguració de la fira gastronòmica, d’artesania i d’editorials. Immediatament després hi haurà un taller infantil de malabars i maquillatge i, també, es posaran en marxa les atraccions unflables de la fira per als més menuts.
A les 11.45 hi haurà una actuació per al públic infantil de Dani Miquel.
A les 13h es rebrà la marxa a peu (i com a novetat aquest any, també, amb bicicleta).
A les 13.45 començarà l’acte polític i entrega dels BLOCS D’HONOR 2014.
A les 14.30: Dinar.
A les 16h: Actuació d’ESIR (grup musical que mescla pop amb música tradicional; vénen des d’Agres i han estat el premi del concurs ROCK PENAT). Després, podrem gaudir del grup de Montcada ATUPA (rap i hip hop reivindicatiu).

Vos esperem per a passar tots plegats un dia de festa i il·lusió en el futur d’un País millor!!!!