Assemblea 23/09/2014

Com cada dimarts, Compromís per Foios ens reunim per tal de tractar les qüestions que afecten a la política municipal i, en conseqüència, al benestar dels veïns i veïnes. Ahir vam acordar els temes que proposarem al Ple Ordinari de l’Ajuntament de Foios que es celebrarà demà dijous 25 de setembre a les 20h al saló d’actes, i que seran els següents:

1) Modificació de l’ordenança de l’Impost de Plusvàlua que s’aplica a les cases, perquè, almenys, els desnonats no hagen de pagar com fins ara l’impost que se’ls cobrava.

2) El govern presenta una modificació de crèdits al pressupost prorrogat del 2013. Des de Compromís vegem amb preocupació que el govern no haja presentat encara els pressuposts de 2014, que fa que els comptes municipals estiguin totalment desfasats.

3) Creació d’una comissió d’estudi i seguiment que evite els abusos en l’adjudicació del servei d’aigua potable, actualment pendent.

4) Mocions:

a. Moció en contra de la proposta del PP de l’elecció directa de l’alcalde amb majoria simple.

b. Moció amb motiu dels problemes haguts en el començament del curs escolar (l’avançament del curs i les seues conseqüències, la massificació de les aules, un finançament insuficient en educació, etc)

c. Moció en contra del veto rus als productes agrícoles valencians.

Us esperem demà al Ple!
Moltes gràcies per la vostra atenció!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *