Moció d’horaris de Metrovalencia

COMPROMÍS PER FOIOS presenta una moció al plenari de l’ajuntament de Foios perquè Metrovalencia canvie l’horari de les freqüències de pas del metro que ha establert unilateralment des del 24 de juny fins al 15 de setembre.
Entenem que cal ajustar els serveis públics i la despesa, però no que es perjudiquen els ciutadans. Amb el nou horari la freqüència de pas és de 40 minuts durant les hores de major desplaçament al treball, entre les 6 del matí i les 8,18h.

Arxivat en: Comarcal

Comentaris

  • foios diu:

   Bon dia Àngel.
   En primer lloc disculpa’ns per no contestar-te abans…
   La veritat és q Compromís estem immersos en un procés molt il·lusionant tant a nivell local com nacional!!
   El canvi per fi sembla possible però també depèn en molta mesura de l’actitud de la resta de grups d’esquerres, sobretot del PSOE de Foios que, a hores d’ara, no sembla saber cap on dirigir el timó…
   Molt agraïts/des pel teu recolzament i les notícies que ens passes!!
   Salutacions!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *