Volem saber sobre la reforma del Col·legi M.D.Patrocini

Fa aproximadament uns tres mesos, des de COMPROMÍS PER FOIOS demanarem saber la situació del tràmit de la reforma de l’escola MARE DE DÉU DEL PATROCINI DE FOIOS. A hores d’ara encara no ens han comunicat cap cosa.
El grup parlamentari Compromís va enregistrar a Les Corts en el seu dia la nostra petició d’informació i ara de nou, amb data de 27-6-2013, l’han tornada a enregistrar amb el títol “Reforma i adequació del CEIP Mare de Déu del Patrocini de Foios”.
Ací teniu el document presentat i a l’enllaç http://volemsaber.com/preguntes/540 podeu consultar totes les dades.
Moltes gràcies pel vostre Compromís!!!!

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *