Intervenció del nostre regidor de Compromís per Foios Sergi Ruiz al ple ordinari del passat 27 de setembre de 2012, on va presentar la moció per instar el govern municipal del PP a gravar en format digital de vídeo els plens municipals i fer-ne difusió al web de l’Ajuntament de Foios.

La intenció d’aquesta moció és mantenir informats als ciutadans i ciutadanes de Foios que, per diverses raons, no poden assistir als plens municipals de l’Ajuntament.

Es tracta d’una iniciativa de transparència política per tal d’apropar el debat polític municipal a la ciutadania i de dignificar la tasca d’aquells polítics que si miren pels interessos dels ciutadans i ciutadanes en un moment en què el PP ha dut a la classe política al descrèdit més absolut.

Cap a la fi del vídeo trobareu la resposta del Regidor d’Urbanisme i Sanitat (En Alfredo Ros) que va intervindre en el lloc de la Regidora de Cultura, Societat, Atenció i Participació Ciutadana (Na Ana Ruiz) o del Regidor d’Agricultura, Medi Ambient i Noves tecnologies (En Pedro Lizondo Rodrigo)- aquest últim absent en el Ple.

Davant el silenci o absència dels regidors responsables de l’àrea/àrees en que s’inclouria aquesta moció, el Sr. Ros reconeix que ja es va presentar a la legislatura passada i que no es va abordar “per una qüestió de temps” i explica en nom del govern del PP els motius pels què tenien intenció de votar en contra de la mateixa.